Alternativ istället för vanliga cigaretter

Det blir allt färre som röker vanliga cigaretter. Framförallt på grund av hälsan och att man mår så mycket bättre när man inte röker cigaretter. Vad finns det för alternativ istället för vanliga cigaretter? Det är det vi ska försöka reda ut i denna artikel.

Hitta ditt sätt att sluta

Det är inte allt för länge sedan som man såg fler som rökte både till vardag och fest. Till och med i den statliga televisionen så kunde man se personer sitta och röka, cigaretter, pipa eller cigarr. Idag så ser det hela annorlunda ut. Färre och färre börjar röka och fler och fler försöker sluta med rökningen. För vissa så går det lättare att sluta och man ska inte säga att det är enkelt att sluta med ett nikotinintag. Med e-ciggens intåg så är detta ett gott alternativ till vanlig rökning. Du hittar massor med olika smaker i och du kan använda dig av så kallade shortfill som är helt utan nikotin. Fyll på med niktionshot om så önskas.

Plåster och tuggummin

Om du känner att du behöver mer hjälp för att sluta med rökning så kan nikotinplåster eller tuggummin vara något som du kan prova på. Alla är vi olika och det gäller att du är motiverad nog för att sluta. Ta emot den hjälp som finns för att sluta. Du kan även kontakta din vårdgivare för att få mer hjälp att sluta röka. Det är bara du själv som kan besluta om du ska göra ett försök att sluta med rökningen. Det finns ingen annan som kan bestämma detta åt dig.

Related Post