Det härliga med frukost på balkongen

Nog längtar vi alla efter den droppande isen från taken och solen vars stålar som äntligen börjar värma. Snart kan vi låta balkongdörren stå på vid gavel medan vi släpper in livet och ljuset i bostaden.

Dagarna blir ljusare och veckorna blir allt varmare, och vi blir lika lättade år efter år, trots att vi borde vara vana vid vintermörkret, men ljuset är lika slående varje år.

Att äta utomhus

”Allt blir godare när man äter utomhus” har du kanske hört någon säga? Och nog stämmer det! Oavsett om måltiden är lagad inne eller ute, så gör den sig bäst utomhus. Vi är ofta bra på att vara på det under sommaren genom att sitta på restauranger och på uteserveringar, vi har grillkvällar och vi har picknicks. Men frukosten glöms ofta bort.

Att äta frukost på balkongen är allt för underskattat. Ta med dig kaffet och börja dagen i solen, eller duka upp en hel buffé. Rostat bröd, yoghurt, kaffe, juice, pannkakor och fruktfat. Hur ser din drömfrukost ut? Vad behöver du för en perfekt frukost på balkongen?

Läs mer om balkongrenovering och upptäck din balkongs potential, för att sedan kunna omfamna våren och sommaren på just det sätt som du vill!

Related Post