Gör dig synlig vid dina kvällspromenader

Det finns många personer som trotsar mörkret och tar sig ut på en kvällspromenad. Oavsett om du är ute och tränar, går med hunden eller promenerar hem från dagis med barnen är det viktigt att du syns ordentligt.

Hälsosamt att röra på kroppen

Regelbundna kvällspromenader kan ha en mycket positiv inverkan på din hälsa, inte bara fysiskt utan även psykiskt. Även om vintermörkret inte lockar dig ut på en promenad är det något som kan få dig att må bättre i din vardag.

Vet du om att reflexer har ett bäst före datum? Innan säsongen sätter igång är det alltid bra att testa dina reflexer så att de fungerar som de ska. Om det är dags att köpa nya kan du alltid handla online för att hitta bättre alternativ och dessutom priser.

Glöm inte bort barn och fyrbenta

Precis som du själv, behöver även barn och djur synas i mörkret. Oavsett ålder på barn är det bra att använda reflexer. En tonåring kanske inte tycker att det är coolt att ha reflexväst eller hängande reflexer i jackan men det finns andra alternativ. Till en tonåring kan det vara en bra ide att köpa en jacka med insydda reflexer.

Related Post