Larm och övervakning i hemmet

Inbrotten ökar och det har bidragit till att många fler skaffar sig larm och övervakningskamera i hemmet. Det senaste åren har det kommit många nya produkter inom larm och övervakning, så kallade Smarta hem. Man koppla då larmet, övervakningskameran eller rörelsesensorn till din iPhone eller en annan smart enhet och du får då full koll på vad som händer i ditt hem när du inte är hemma. Se till att din iPhone alltid ha batterier och ett skydd så att den inte går sönder. Beställ på nätet det du behöver.

Olika larm med Smarta hem

Det finns många olika larm till exempel ringklockor för smarta hem som styrs med iPhone/iPad eller annan smartphone. Du kan även ha sensorer både inomhus och ute på tomten. Man kan också ha en övervakningskamera på sin tomt, men man får inte filma sin grannen, då det kan vara olaglig. Läs mer här på Integritets myndigheten IMY.

Hur fungerar Larm med Smarta hem?

Du kan enkelt få koll på ditt hem och känna dig mer trygg. Larmen har dessutom blivit mycket bättre de senaste åren med smarta hem. Man behöver inte betala dyra månadskostnader för ett larm och få sitt hem övervakat av ett vaktbolag man dessutom inte vet om de följer GDPR.

Related Post