Träning och hälsa

Att träning och hälsa är något som går hand i hand är en vetskap som de flesta har. Vi har alla olika förutsättningar då det kommer till träning och huvudsaken är att vi på något sätt rör på oss. Det kan röra sig om promenader på en halvtimme om dagen. Det viktigt är inte vad vi gör utan att vi rör på oss på något sätt.

Börja att träna

Grejen med att träna kan se olika ut för oss alla och för en del så är det ett livslångt förhållande där man regelbundet tränar. Hos vissa så kan det komma i omgångar där man känner att det är dags att börja röra på sig. Hos en del så blir det kanske en eller ett par gånger per år som man försöker starta någon form av träning, men det kanske inte håller i sig så länge. För varje årsskifte så kanske vi ger ett löfte om att vi ska börja träna. Hur många som håller sina löften ska vi låta vara osagt.

Hitta din träningsform

Hittar man en träningsform som man gillar så blir det hela så mycket enklare. Det kan vara att man ser till att beställa hem någon träningsmaskin som man ställer i källaren. Försök att skapa rutiner som gör det hela roligt att träna. Som nybörjare så gäller det att bygga upp din kondition så du orkar med att träna. Det kan vara tufft från början innan du får upp flåset. Det gäller att inte ge upp och gå tillbaka till dina gamla rutiner. Kämpa på och håll i, tids nog så kommer det att gå lättare. 

Related Post